Гергана Димитрова


Гергана Ю. Димитрова е режисьор, преводач и автор. През 2007 година основава Организация “36 маймуни” и оттогава е неин артистичен директор. 

Завършва културология в СУ „Св. Климент Охридски”, режисура в  в НАТФИЗ „Кр. Сарафов” и театралната академия „Ернст Буш” в Берлин. Основен фокус в работата й са съвременната драматургия, новите театрални форми, научния театър и културни политики в сферата на независимите изпълнителски изкуства. Носител на две награди „Икар” за драматургия (заедно със Здрава Каменова) и режисура и множество номинации. Петър Мелтев


Петър Мелтев е професионален актьор, импровизатор и глас зад кадър. Член номер едно на Асоциация за Свободен Театър (АСТ) и съосновател на ХаХаХа ИмПро Театър, той е активен участник в случващото се на българската независима сцена между 2007ма и 2016та година.

Дори и извън страната, той продължава да сътрудничи с 36 маймуни когато това е възможно.

Участвал е в наградени продукции, но никога не е награждаван, той очаква с нетърпение изграждането на Паметника Мелтев в непосредствена близост до  Център за съвременни изкуства Топлоцентрала.Участвал в наградени продукции но никога награждаван, той очаква с нетърпение.... Петко Танчев


Петко Танчев е магистър по сценография и докторант в специалност „Дигитални изкуства“ на Катедра „Изкуствознание“ в Национална Художествена Академия, София. През 2013 съосновава аудиовизуален колектив Мелформатор, а през 2018 – творческото студио SenseLab. Неговата работа като автор комбинира пространствено мислене и интерактивни технологии в областта на дигиталната инсталация и пърформанса. Носител на награда ИКАР за сценография и награда ПЛОВДИВ за аудиовизуални и съвременни мулти-жанрови изкуства.Културна фондация А25


Културна фондация А25 е създадена през 2011 г. като пресечна точка на теми и процеси, важни за съвременната култура и поддържането на съдържателен диалог между хора и изкуства. Популяризирането на събития и личности в медиите е сред основните ѝ дейности, с което работи за постигането на постоянно и качествено присъствие на културата в медиите и изграждането на вкус и стремеж към по-добро културно съдържание. Никола Налбантов


Никола Налбантов е сценограф и видео артист. Автор е на сценография, видео и анимация за множество театрални постановки, танцови спектакли и филми. Носител е на награда Икар за сценография.Веселин Веселинов-Еко


Веселин Веселинов-Еко е един от най-„работещите“ у нас. Свири с почти всички големи имена на българската джаз, поп и рок сцена – Лили Иванова, Стефан Вълдобрев, Дони, Белослава, Мария Илиева и много други. Работил е с редица

световни имена като Дзукеро, Емануел Бекс, Ралф Петерсън, Франк Маккомб…

Композира песни за Лили Иванова, Каффе, Мария Илиева, Мирослава Кацарова, Антибиотика и др. Автор е и на театрална и филмова музика.

Номиниран е за Джаз музикант на годината от Съюза на музикалните дейци през 2001 и 2007 г. Избран е за басист на годината на наградите на БГ радио през 2003 г.

Носител на наградата „Кристална лира“ за джаз през 2009 г.

 

 Богдана Трифонова


Богдана Трифонова е актриса и радиоводещ.

Дипломира се като актриса, но веднага след това започва работа в медии.

От 2001 година,от създаването на медията, е част от екипа на БГ Радио и е водещ на Сутрешното шоу на БГ Радио – Стартер. Заедно с колегата й Симеон Колев са носители на множество медийни награди.

През 2018 се връща на театрална сцена и започва работа със Здрава Каменова. От тогава успешно съчетава театралната сцена и радиото.

 Павел Терзийски


Павел Терзийски е творец в областта на изпълнителските изкуства и отличаващ се вокалист на софийската джаз и експериментална сцена. Завършва Нов Български Университет със специалност “Класическо пеене”.  

Като композитор на театрална музика до момента е създал музиката към 10 постановки за различни независими и държавни продукции. 

Носител на ИКАР 2019 за музика към пиесата "Дом за овце и сънища" от Здрава Каменова.

През юни 2020 издава втория си самостоятелен албум "The Little Tailor". 

 Александър Митрев


Александър Митрев е актьор по професия. Занимава се с музика, изобразително изкуство и поезия като любител.

На свободна практика от 2000 година, участва в представления на театри с класически репертоар, комерсиални представления, импровизационен театър, движенчески представления и музикални шоу-спектакли. В последните години се занимава с изследователски театър, пърформанс, модерен или експериментален театър, поради нуждата от ясно предаване на отношението му към институцията и търговската експлоатация.

 Виктор М. Георгиев


Виктор М. Георгиев е художник, сценограф и светлинен дизайнер. Завършва сценография. Създава пространства чрез светлина. От близо 15 години интересите му се фокусират върху независимата сцена и направата на нестандартни и запомнящи се проекти и представления. Като работата му с Ambient Anarchist, Nasekomix, Ида Даниел, Станислав Генадиев, Иво Димчев и др. Участва в международни проекти.

 Илияна Хубенова


Илияна Хубенова е докторант в СУ “Св. Климент Охридски” в сферата на културното наследство.  Работила е като културен мениджър в столичното кино Влайкова. От дълги години е сътрудник на ХаХаХа ИмПро театър. Понастоящем работи в книжарница “Български книжици”, а от 2021 година е и административен мениджър на “36 маймуни”. Елена Шопова


Елена Шопова завършва Сценография и костюм в Национална Художествена академия-София през 2007 годна. През 2009 година завършва магистърска програма Дигитална сценография и анимация.

Интересува се от театър, рисуване, живопис, 3D анимация и визуализация. Занимава се със сценография на театрални, оперни и телевизионни продукции.

През 2007 участва в ПроТекст – пилотния проект на ОСАИК “36 маймуни”. От тогава работи с организацията.